Contura 850 W

More Views

Contura 850 W

In voorraad

Binnen iedere serie zijn er meerdere varianten en verschillende materialen voor het omhulsel van de kachel, zodat u exact de eigenschappen kunt kiezen die u wilt voor uw kachel. Daarnaast zijn er accessoires voor verschillende doeleinden, zoals warmteopslag en het opbergen van hout.

De Contura 800 is geïnspireerd op de beroemde superellips. De vorm maakt deze kachel compact en gezellig. De Contura is verkrijgbaar met of zonder zijruiten, geheel of gedeelteijk bekleed met natuurlijk warmtevasthoudend speksteen en met of zonder opbergdeur. U kunt hem zelfs op een zuil plaatsen met een draaipleateu en de stookplaats midden in de kamer zetten.

Contura 850 W wandmodel

De Contura 850W is een compacte hangende kachel met brede zijruiten, hierdoor heeft u zeer goed vuurzicht vanuit ieder hoek.

Afmetingen: 615 mm (hoogte), 460 mm (breedte), 375 mm (diepte)

Kleur kachel
zwart;
grijs.

Topplaat kachel
U heeft de keuze uit:
• gietijzer (standaard);
• staal;
• speksteen;
• glas;
• rvs.


 

€ 1.965,00
   Pin it

Details

Contura houtkachels staan voor kwaliteit tot in het kleinste detail. Zweden is een lang smal land waarvan de noordelijkste provincies vaak aan strenge koude worden blootgesteld.

Dan moet je gewoon een houtkachel met een hoog rendement hebben, een houtkachel die veel rendement verspreidt. Om deze reden ontwerpt en ontwikkelt Contura haar producten dan ook helemaal zelf.

Extra informatie

Model Hang
Merk Contura
Materiaal Gietijzer
Brandstof Hout
Rendement Klasse A (>75%)
Vermogen 3-6 kW
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Externe Luchttoevoer mogelijk Ja
Breedte 460 mm
Diepte 375 mm
hoogte 615 mm
Diameter rookgasafvoer Diam. 150 mm
Type deur Draaideur
Vuurzicht 3-zijdig
Meerdere kleuropties Ja
Kleur zwart, grijs
Afstandsbediening Nee
Optie Draaibaar Nee
Stijl Klassiek, Modern, Tijdloos