GAZCO VISION MEDIUM

More Views

GAZCO VISION MEDIUM

In voorraad

De Gazco Riva™ Vision elektrische kachel is een eigentijd model. Dit model kunnen wij leveren in drie afmetingen: Klein, Midi en Medium, elk met een sterk reflecterende zwart glazen deur, integraal glazen plint en zwart glazen bovenplaat met contrasterende roestvrijstaal voor een mooie stijlvolle look.


Het opvallend vlameffect word gecreëerd door Gazco ‘s unieke Veriflame™-technologie. De Riva™ Vision heeft een verleidelijk zichtbare gloed over de realistische handgeschilderde houtblokken op het brander bed, om de sfeer en de diepte van een haardvuur na te bootsen.


De diverse niveaus van helderheid kunnen met gemak worden veranderd met slechts een druk op een knop op de afstandsbediening, Hiermee kunt u de sfeer creëren die het beste bij uw stemming past. Er is zelfs een blauw vlameffect toegevoegd die een extra visuele dimensie toevoegt om het algehele realisme van dit prachtige vuur te verhogen. Bovendien zijn alle modellen uitgevoerd met een 1KW-2kW verwarming die u afzonderlijk van elkaar kunt gebruiken. Natuurlijk kunt u de Riva™ Vision ook gebruiken zonder gebruik te maken van de verwarming en alleen het vuur laten branden.


The Riva™ Vision Elektrische model is ook verkrijgbaar als een gaskachel.


*De thermostaat van de kachel moet handmatig worden bediend. Dit produkt is alleen geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes en voor incidenteel gebruik


Afmetingen: (BxHxD) 535 X 676 X 363

€ 1.570,00
   Pin it

Details

De Stovax Groep is de grootste producent van kachels, inbouwhaarden en vuren in het VK met een reeks van moderne tot klassieke stijlen die aan ieders behoeften voldoet. De Groep blijft een privé bedrijf, met de nadruk op het ontwerpen van producten van hoge kwaliteit en met veel aandacht voor de klant en dienst-naverkoop.

Extra informatie

Model Vrijstaand
Merk Gazco
Syteem Nee
Stijl Modern, Tijdloos
Vuurzicht Front
Brandstof Electrisch
Vermogen 1kW-2kW
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vlak
Branderdecoratie Houtset
Aansluiting Achteraansluiting
Diameter rookgasafvoer Nee