GAZCO SKOPE 70W WANDHAARD

More Views

GAZCO SKOPE 70W WANDHAARD

In voorraad

De elektrische Skope Wandhaard is verkrijgbaar als twee- of driezijdige haard met een driedimensionaal zicht op de vlammen en lichteffecten. De Skope 70W en 110W hebben mogelijkheid om gemonteerd te worden met de Trento-ombouw. Alle Skope wandhaarden kunnen geïnstalleerd worden in uw eigen ontwerp. Dankzij het flexibele ontwerp is het Skope wandmodel perfect voor op maat gemaakte ruimtes of kasten die verder kunnen worden afgewerkt met hout of tegels, net wat u wenst. U heeft daardoor de vrijheid om zo het perfecte middelpunt in uw interieur te creëren.


De Skope 70W heeft een lengte van 70 cm en is daarmee een iets kleiner type van de Skope-wandmodellen. Het is verkrijgbaar als twee- of driezijdige haard. Deze innovatieve elektrische haard heeft drie vlaminstellingen: oranje, blauw en een combinatie van oranje en blauw. Elke vlaminstelling wordt ondersteund met bijpassende verlichting van bovenaf in oranje of koel wit. Tevens heeft het branderbed dertien verschillende lichtkleuren om uit te kiezen. Op het branderbed zijn vier soorten effecten: houtblokken voor een authentiek beeld, grote ijskristallen voor een moderne look, witte en doorzichtige kiezelstenen. Deze zijn heel gemakkelijk te wisselen en te combineren naar uw smaak.
De Skope 70W heeft een thermostatische afstandsbediening en geeft u volledige controle over de vele functies zoals het vlammenspel, branderbedverlichting en de verwarming. Alles kan onafhankelijk van elkaar worden geregeld om zo de ideale sfeer te creëren, met of zonder gebruik van de verwarming.


De haard heeft een warmteafgifte van 1,0 - 2,0 kW.
Afmetingen: (b x h x d) 700 x 352 x 279 mm, zichtmaten 700 x 352 mm.

€ 1.704,08
   Pin it

Details

Stovax Ltd is opgericht in 1981 en is gevestigd in Exeter in Engeland. In 1988 is het zusterbedrijf Gazco Ltd opgericht specifiek voor gas. In 2006 heeft de Stovax-groep Yeoman overgenomen, dit is een bekend merk in Devon voor de productie van houtkachels in de specifieke traditionele Engelse stijl. Stovax is sinds 2016 onderdeel van de Zweedse NIBE Stoves-groep en is gespecialiseerd in verwarmingstoestellen voor particulieren. Het doel is het ontwerpen, produceren en leveren van kachels en haarden die branden op hout, multifuel, gas en elektriciteit.

De toekomstvisie is in overeenstemming met de Europese ECOdesign 2022 richtlijnen om kachels en haarden zo efficiënt mogelijk te maken. Door het optimaliseren van het energieverbruik wordt tegelijkertijd de emissie-uitstoot geminimaliseerd. Hout gaat langer mee omdat alle deeltjes goed worden verbrand en de luchtvervuiling is aanzienlijk minder dan bij open haarden of oudere kachels, daarbij geeft het een prachtig vlamspel. Om de prestaties van haarden en kachels optimaal te houden is er een ruim assortiment van onderhoudsproducten,  vervangende onderdelen en accessoires.

Extra informatie

Model Hang
Merk Gazco
Syteem Gesloten
Stijl Modern, Tijdloos
Vuurzicht Front
Brandstof Electrisch
Vermogen 1kW-2kW
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vlak
Branderdecoratie Cryptonite, Houtset, Kiezels (grijs)
Aansluiting Achteraansluiting
Diameter rookgasafvoer Nee