GAZCO STOCKTON KLEIN

More Views

GAZCO STOCKTON KLEIN

In voorraad

De Stockton Gazco elektrische kachels zijn voorzien van dezelfde gietijzeren en stalen materialen als de Stockton gas en hout uitvoeringen.


De elektrische versie heeft het zelfde klassieke uiterlijk van de gas en hout gestookte kachels. Echter zijn deze elektrische gemaakt met de Gazco’s ultra moderne VeriFlame™ technologie. Met een druk op de  knop, kunt u van dit buitengewoon authentieke hout-effect vuur genieten.


U heeft de keuze uit 4 verschillende vuur en vlam snelheden.  De Stockton creëert een fantastisch middelpunt in de ruimte of kamer war u deze plaatst.  U heeft de keuze uit 3 afmetingen, de Stockton klein, Stockton 5 of de Stockton medium. Dit produkt is alleen geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes en voor incidenteel gebruik.

€ 1.075,00
   Pin it

Details

De Stovax Groep is de grootste producent van kachels, inbouwhaarden en vuren in het VK met een reeks van moderne tot klassieke stijlen die aan ieders behoeften voldoet. De Groep blijft een privé bedrijf, met de nadruk op het ontwerpen van producten van hoge kwaliteit en met veel aandacht voor de klant en dienst-naverkoop.

Extra informatie

Model Vrijstaand
Merk Gazco
Syteem Gesloten
Stijl Klassiek, Tijdloos
Vuurzicht Front
Brandstof Electrisch
Vermogen 1kW-2kW
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vlak
Branderdecoratie Houtset
Aansluiting Achteraansluiting
Diameter rookgasafvoer Nee