Faber Glance

More Views

Faber Glance

In voorraad

De Glance is een frameless doorkijkhaard, die stijlvol te gebruiken is als room divider. Voor mensen die vanuit twee ruimtes willen genieten van de gezelligheid van een gashaard is de moderne Glance uitermate geschikt. Deze inbouwkijkhaard is niet alleen bijzonder in zijn design en spectaculaire vuurbeeld, maar ook door zijn geringe inbouwdiepte. De haard sluit aan bij de frameless trend van dit moment, waardoor de aandacht expliciet naar het vuurbeeld gaat.


De haard is te verkrijgen met een Flat Burner met natuurgetrouwe houtblokken of met carrara kiezels. De brander staat garant voor een hoog rendement, een laag gasverbruik en een zeer schone verbranding, van groot belang voor het milieu.

Afmeting ruit/glas (HxBxD): 44,8 x 96 x 42 cm.


Interieur
 Deze haard kan geleverd worden met  de onderstaande achterwand:
• staal lamel; 

Decoratie
• houtstammen;
• carrara kiezels.


Bijzonderheden:
• Flat Burner: mode bepaalt het beeld in kleding, interieur maar ook in haardontwerpen. De Flatburner maakt het mogelijk door zijn compacte bouwwijze en ongelimiteerde vorm mogelijkheden haarden in de meest uiteenlopende vormen te ontwikkelen;
• afstandsbediening de luxe.

€ 4.026,00
   Pin it

Details

Levenslange garantie op een prachtige aankoop! Wie wil dat nu niet? Faber is bijzonder trots en overtuigd van de kwaliteit van haar haarden. Vandaar deze logische stap om u de mogelijkheid te bieden om levenslange garantie te krijgen op uw haard! ( vraag naar de voorwaarden )

Extra informatie

Model Inbouw
Merk Faber
Syteem Gesloten
Stijl Modern, Tijdloos
Vuurzicht Doorkijk/Tunnel
Brandstof Gas
Vermogen 6.2 kW
Afstandsbediening Ja
Achterwand Lamellen
Branderdecoratie Houtset
Aansluiting Bovenaansluiting
Diameter rookgasafvoer Conc. 100/150

Available Download Links

Available Download Links