Faber Aspect Premium C L

More Views

Faber Aspect Premium C L

In voorraad

De Faber Aspect Premium C L is een imposante brede om-de-hoek gashaard, met Step Burner®. Zowel links- als rechtszijdig leverbaar. Op de afbeelding is de rechtszijdige variant te zien. De Aspect Premium gashaarden van Faber zijn een verrassend grote sfeerbrenger met ruime architectonische mogelijkheden.

Het driezijdige model Aspect Premium RD (Room Divider) kan bijvoorbeeld op de hoek van een scheidingsmuur worden ingebouwd, waardoor een unieke ruimteverdeler ontstaat. Dit geldt ook voor de Aspect Premium C L, met een verkorte wand van glas ontstaat een speels effect.


Interieur
Deze haard kan geleverd worden met  de onderstaande achterwand:
• zwarte vlakke wand; 
• zwart spiegelglas.
 
Decoratie
• houtstammen;
• carrara kiezels;
• grijze splitsteen.   
  
Bijzonderheden:
• Step Burner: de door Faber ontwikkelde Step Burner® is een gasbrander die op een unieke manier regelbaar is. Bij een volledig vermogen zijn de vlammen over de volle breedte van de haard te zien. Maar wanneer er minder warmte wordt gevraagd, concentreert het vuur zich in het midden van de brander. Nog een stapje terug worden deze vlammen kleiner, maar geven nog steeds het beeld van een sfeervol brandend haardvuur;
• afstandsbediening de luxe.

€ 4.625,00
   Pin it

Details

Levenslange garantie op een prachtige aankoop! Wie wil dat nu niet? Faber is bijzonder trots en overtuigd van de kwaliteit van haar haarden. Vandaar deze logische stap om u de mogelijkheid te bieden om levenslange garantie te krijgen op uw haard! ( vraag naar de voorwaarden )

Extra informatie

Model Inbouw
Merk Faber
Syteem Gesloten
Stijl Modern, Tijdloos
Vuurzicht Doorkijk/Tunnel
Brandstof Gas
Vermogen 7 kW
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch zwart glas, Vlak
Branderdecoratie Houtset, Kiezels (wit), Marmersplit grijs
Aansluiting Bovenaansluiting
Diameter rookgasafvoer Conc. 130/200