Faber Respect Premium IC

More Views

Faber Respect Premium IC

In voorraad

In huis wordt een hoek van een kamer relatief minder effectief benut. Maar voor een haard kan het juist een uitgelezen plek zijn. De Respect IC (Inner Corner) kan in iedere willekeurige hoek worden geïnstalleerd.


Als uitgangspunt voor het ontwerp gold een breed zicht op het vuur verpakt in een stijlvol design, dat niet afleidt van de vlammen. De Respect IC is voorzien van doorlopend glas dat uit één stuk bestaat - zonder zichtbare naden. De hoek splitst als het ware de haarden in twee symmetrische gedeeltes. Dit zorgt voor evenwicht in de ruimte. De reflecterende spiegelachterwand geeft meer diepte aan het vuur, wat vooral bij een hoekopstelling voor een magisch effect zorgt. Al gelang de keuze, lijken de vlammen zo nog meer te dansen rondom natuurgetrouwe houtblokken, grijze splitstenen of witte carrara kiezels. Deze haard is van de kwaliteit die u van Faber gewend bent. Kwaliteit gecombineerd met de meest moderne techniek.

Afmetingen (BxHxD): 68 x 39,5 x 28,6 cm

Interieur
Deze haard kan geleverd worden met de onderstaande achterwand: 
• zwart spiegelglas (standaard).
 
Decoratie
• houtstammen;
• carrara kiezels;
• grijze splitsteen.   
  
Bijzonderheden:
• Step Burner: de door Faber ontwikkelde Step Burner® is een gasbrander die op een unieke manier regelbaar is. Bij een volledig vermogen zijn de vlammen over de volle breedte van de haard te zien. Maar wanneer er minder warmte wordt gevraagd, concentreert het vuur zich in het midden van de brander. Nog een stapje terug worden deze vlammen kleiner, maar geven nog steeds het beeld van een sfeervol brandend haardvuur;
• afstandsbediening de luxe.

€ 6.224,00
   Pin it

Details

Levenslange garantie op een prachtige aankoop! Wie wil dat nu niet? Faber is bijzonder trots en overtuigd van de kwaliteit van haar haarden. Vandaar deze logische stap om u de mogelijkheid te bieden om levenslange garantie te krijgen op uw haard! ( vraag naar de voorwaarden )

Extra informatie

Model Inbouw
Merk Faber
Syteem Gesloten
Stijl Modern, Tijdloos
Vuurzicht Hoek
Brandstof Gas
Vermogen 10.6 kW
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch zwart glas
Branderdecoratie Houtset, Kiezels (wit), Marmersplit grijs
Aansluiting Bovenaansluiting
Diameter rookgasafvoer Conc. 130/200

Available Download Links

Available Download Links