Faber Solution Premium

More Views

Faber Solution Premium

In voorraad

De Solution Premium is een unieke frameless hoekhaard speciaal ontworpen om in een hoek geplaatst te worden zonder veel ruimte in beslag te nemen. De plaats van een gashaard is bepalend voor de indeling en sfeer van een vertrek. Naast de haard zal ook de TV en het zitgedeelte een plek innemen. In ieder vertrek is wel een hoek aanwezig waar de Faber Solution Premium eenvoudig kan worden geplaatst. De haard heeft slechts 90 centimeter vanuit de hoek nodig.


Net als bijna het gehele assortiment van Faber bezit ook de Solution het predicaat Premium. Dit betekent dat de haard verkrijgbaar is met een Step Burner®. De door Faber ontwikkelde en gepatenteerde Step Burner® is een gasbrander die op een unieke manier met de luxe Faber afstandsbediening regelbaar is. Bij een volledig vermogen zijn de vlammen over de volle breedte te zien. Wanneer er minder warmte wordt gevraagd, concentreert het vuur zich in het midden van de brander. Nog een stapje terug worden deze vlammen kleiner, maar geven nog steeds het beeld van een sfeervol brandend haardvuur. De gashaard geeft dan echter niet veel warmte meer af, zodat zelfs in de zomer de temperatuur in de kamer op een aangenaam niveau kan blijven.

Afmetingen glas (BxHxD): 78,2 x 42,6 x 45,2 cm

Interieur
Deze haard kan geleverd worden met  de onderstaande achterwand:
• zwarte vlakke wand; 
• zwart spiegelglas.
 
Decoratie
• houtstammen;
• carrara kiezels;
• grijze splitsteen.   
  
Bijzonderheden:
• Step Burner: de door Faber ontwikkelde Step Burner® is een gasbrander die op een unieke manier regelbaar is. Bij een volledig vermogen zijn de vlammen over de volle breedte van de haard te zien. Maar wanneer er minder warmte wordt gevraagd, concentreert het vuur zich in het midden van de brander. Nog een stapje terug worden deze vlammen kleiner, maar geven nog steeds het beeld van een sfeervol brandend haardvuur;
• afstandsbediening de luxe.

€ 3.499,00
   Pin it

Details

Levenslange garantie op een prachtige aankoop! Wie wil dat nu niet? Faber is bijzonder trots en overtuigd van de kwaliteit van haar haarden. Vandaar deze logische stap om u de mogelijkheid te bieden om levenslange garantie te krijgen op uw haard! ( vraag naar de voorwaarden )

Extra informatie

Model Inbouw
Merk Faber
Syteem Gesloten
Stijl Modern, Tijdloos
Vuurzicht Front
Brandstof Gas
Vermogen 6.2 kW
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch zwart glas, Vlak
Branderdecoratie Houtset, Kiezels (wit), Marmersplit grijs
Aansluiting Bovenaansluiting
Diameter rookgasafvoer Conc. 100/150

Available Download Links

Available Download Links