Faber Aspect Premium RD XL

More Views

Faber Aspect Premium RD XL

In voorraad

De Faber Aspect Premium RD XL is een imposante 3-zijdige doorkijk gashaard met de unieke Step Burner®. De Aspect Premium gashaarden van Faber zijn een verrassend grote sfeerbrenger met ruime architectonische mogelijkheden. Het driezijdige model Aspect Premium RD (Room Divider) kan bijvoorbeeld op de hoek van een scheidingsmuur worden ingebouwd, waardoor een unieke ruimteverdeler ontstaat. Bij de Faber Aspect RD XL heeft u voor de decoratieset keuze uit een combinatie van houtblokken en sprokkelhout, grijze splitsteenof witte carrara kiezel. Daarnaast is er voor de zijwand keuze uit een vlakke stalen of zwart glazen. Net wat het beste bij uw situatie past.


De haard is uit te breiden met de ITC App van Faber. Met deze App is deze haard te besturen met smartphone, tablet en computer. Voor bediening, verbruiksstatistieken, energiebesparing en modulerend vlammenbeeld met de mogelijkheid om tot maar liefst 70% te besparen op uw verbruik.


Aspect Premium uitvoeringen:
• Aspect Premium RD L: afmeting glas/ruit (HxBxD) 39 x 100,4 x 32,8 cm
• Aspect Premium RD XL: afmeting glas/ruit (HxBxD) 39 x 130,2 x 37,8 cm
 
Interieur
Deze haard kan geleverd worden met  de onderstaande achterwand:
• zwarte vlakke wand; 
• zwart spiegelglas.  
  
Decoratie
• houtstammen;
• carrara kiezels;
• grijze splitsteen.   
  
Bijzonderheden:
• Step Burner: de door Faber ontwikkelde Step Burner® is een gasbrander die op een unieke manier regelbaar is. Bij een volledig vermogen zijn de vlammen over de volle breedte van de haard te zien. Maar wanneer er minder warmte wordt gevraagd, concentreert het vuur zich in het midden van de brander. Nog een stapje terug worden deze vlammen kleiner, maar geven nog steeds het beeld van een sfeervol brandend haardvuur;
• afstandsbediening de luxe.

€ 5.345,00
   Pin it

Details

Levenslange garantie op een prachtige aankoop! Wie wil dat nu niet? Faber is bijzonder trots en overtuigd van de kwaliteit van haar haarden. Vandaar deze logische stap om u de mogelijkheid te bieden om levenslange garantie te krijgen op uw haard! ( vraag naar de voorwaarden )

Extra informatie

Model Inbouw
Merk Faber
Syteem Gesloten
Stijl Modern, Tijdloos
Vuurzicht 3-zijdig
Brandstof Gas
Vermogen 8.9 kW
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch zwart glas, Vlak
Branderdecoratie Houtset, Kiezels (wit), Marmersplit grijs
Aansluiting Bovenaansluiting
Diameter rookgasafvoer Conc. 130/200

Available Download Links

Available Download Links