Houtkachels

Er gaat niets boven een knapperend haardvuur. De geur, sfeer en de aangename warmte maken het plaatje compleet. Heerlijk tijdens de koude winterdagen en daarnaast als bijverwarming tijdens de koele lente- of herfst dagen.
Van hoog naar laag sorteren

     

per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Dik Geurts Jannik Large

  Dik Geurts Jannik Large

  € 1.880,00

  De houtkachel is klein van formaat en uitermate geschikt voor plaatsing onder een bestaande schouw. De handige deurhendel zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de binnenzijde van de kachel. Typerend aan de Jannik is zijn bijzondere vormgeving met mooie details die typisch passen bij het design van Dik Geurts.

  Speciaal voor de Jannik is er nu als extra accessoire de langwerpige handgreep Slim te bestellen.

  Tevens verkrijgbaar in een kleinere maat met minder vermogen: Jannik Medium Low

  Meer info
 2. Dik Geurts Kalle

  Dik Geurts Kalle

  € 2.850,00

  De Kalle is een strakke vrijstaande houtkachel die is voorzien van een driezijdig glasraam. Afhankelijk van de situatie kan worden gekozen voor een rookgasafvoer aan de boven- of achterzijde.

  Aan de onderzijde is ruimte om hout te stapelen. De kleur van de Kalle is zwart.

  Meer info
 3. Dik Geurts Lars 800

  Dik Geurts Lars 800

  € 1.160,00

  Vooral voor de kleinere woonruimte is de Lars 800 zeer geschikt. De robuuste scharnieren en deurgreep zijn typerend voor deze houtkachel. Achter de afneembare klep boven het glasraam bevindt zich een ruimte die uitstekend kan worden gebruikt om heerlijke gerechten te bereiden.

  De Lars 800 is de kleinste kachel uit een serie van vier (Lars 800, 900, 1100 of de 1300). Kies zelf de juiste grootte van de haard dat past bij uw woonruimte.

  Meer info
 4. Dik Geurts Lars 1100

  Dik Geurts Lars 1100

  € 1.770,00

  Het design van de Lars 1100 kan stoer en robuust worden genoemd. Het is een houtkachel met een behoorlijk vermogen waarbij u het niet koud hoeft te krijgen. Deze kachel komt uit een serie van 4 modellen met oplopende vermogens. Afhankelijk van uw woonruimte kiest u de haard die bij u past.

  Aansluiting van het rookkanaal kan zowel aan de boven- als aan de achterzijde. Opvallend is de handige bakoven die zich boven het glasraam bevindt achter een afneembare klep.

  De Lars 1100 is tevens verkrijgbaar voor aansluiting op een bestaand of nieuw CV systeem.

  Meer info
 5. Dik Geurts Ivar 5 Low

  Dik Geurts Ivar 5 Low

  € 1.295,00

  Bij de Ivar 5 is er keuze uit 2 formaten (Low en High). Zowel bij nieuwbouw als in bestaande situaties, bijvoorbeeld onder een schouw, zijn deze houtkachels zeer goed te plaatsen. De Ivar heeft een strakke gietijzeren deur die met de afneembare handgreep eenvoudig kan worden geopend.

  Ook verkrijgbaar: Ivar 5 High en Ivar 5 Store met houtvak

   

  Meer info
 6. Dik Geurts Ivar 5 High

  Dik Geurts Ivar 5 High

  € 1.395,00

  Bij de Ivar 5 is er keuze uit 2 formaten (Low en High). Zowel bij nieuwbouw als in bestaande situaties, bijvoorbeeld onder een schouw, zijn deze houtkachels zeer goed te plaatsen. De Ivar heeft een strakke gietijzeren deur die met de afneembare handgreep eenvoudig kan worden geopend.

  Ook verkrijgbaar: Ivar 5 Low en Ivar 5 Store met houtvak

   

  Meer info
 7. Dik Geurts Ivar 5 Store

  Dik Geurts Ivar 5 Store

  € 1.485,00

  Deze vrijstaande houtkachel is voorzien van een gietijzeren deur met afneembare handgreep. De extra ruimte onder de haard kan worden gebruikt als opbergvak voor houtblokken. Zowel bij nieuwbouw als in bestaande situaties, bijvoorbeeld onder een schouw, zijn deze houtkachels zeer goed te plaatsen.

  Ook verkrijgbaar: Ivar 5 Low en High.

   

  Meer info
 8. Ivar 8 Low met handgreep

  Dik Geurts Ivar 8 Low

  € 1.395,00

  Zowel bij nieuwbouw als in bestaande situaties, bijvoorbeeld onder een schouw, zijn deze houtkachels zeer goed te plaatsen. De Ivar heeft een strakke gietijzeren deur die met de afneembare handgreep eenvoudig kan worden geopend.

  Ook verkrijgbaar: Ivar 8 Store met houtvak

   

  Meer info
 9. Ivar 8 Store met handgreep

  Dik Geurts Ivar 8 Store

  € 1.595,00

  Een groot glasraam en een aantrekkelijk vermogen zijn belangrijke kenmerken van de ivar 8 Store. Met de soepele luchtschuif kan het vuur optimaal worden geregeld. Een optioneel hitteschild zorgt voor ruimtebesparing doordat de houtkachel dichter tegen de muur (van brandbaar materiaal) kan worden geplaatst.
  De Ivar heeft een strakke gietijzeren deur die met de afneembare handgreep eenvoudig kan worden geopend.

  Ook verkrijgbaar: Ivar 8 Low

   

  Meer info
 10. Dik Geurts Keld 5 Low

  Dik Geurts Keld 5 Low

  € 1.295,00

  De houtkachel Keld is voorzien van een gietijzeren deur met mooie ronde vormen. De lage versie, Keld Low, is uitermate geschikt voor plaatsing onder een bestaande schouw. Met de soepele luchtschuif kan het vuur optimaal worden geregeld.

  Ook beschikbaar: Keld 5 High

  Meer info
Van hoog naar laag sorteren

     

per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2