Houtkachels

Er gaat niets boven een knapperend haardvuur. De geur, sfeer en de aangename warmte maken het plaatje compleet. Heerlijk tijdens de koude winterdagen en daarnaast als bijverwarming tijdens de koele lente- of herfst dagen.
Van hoog naar laag sorteren

     

per pagina

3 artikel(en)

 1. Jotul F 378 HT Advance

  Jotul F 378 HT Advance

  € 5.490,00
  De Jotul F 378 HT Advance is een hoog model dat u kunt aanvullen met verborgen panelen van speksteen om de warmte langer vast te houden. Dankzij warmtevasthoudende stenen boven in de kachel geeft hij tot wel 12 uur extra warmte af na het toevoegen van de laatste houtblokken. Als u 's morgens het vuur aansteekt en naar uw werk gaat, is het nog steeds warm als u weer thuiskomt. De houtkachel is modern en slank vormgegeven. De opbergruimte in het voetstuk bevat een uitneembare plaat en is afgeschermd met een stijlvolle gietijzeren deur. U kunt kiezen voor een glazen of stalen vloerplaat. Meer info
 2. Jotul FS 84

  Jotul FS 84

  € 4.995,00

  Jøtul FS 84 is afgewerkt met een langwerpig betonnen omhulsel en heeft een mooi slank silhouet, de lichte kleur accentueert dat nog eens extra. De haard kan in verschillende hoogtes opgebouwd worden. Met de optie voor de hooggeplaatste haard creëer je een mooie kachel die perfect past in een woonkeuken. Vanuit verschillende hoeken is het vuur goed zichtbaar, mede door de grote ruiten. Er kunnen houtblokken gebruikt worden met een maximale lengte van 30 cm. Een simpel modulair systeem zorgt ervoor dat de haard makkelijk is te installeren. Optioneel zijn de frisseluchttoevoer, het losse inzetelement voor een hoge plaatsing van de haard (207 en 239 cm) en een vloerplaat in het grijs.

  Meer info
 3. Jotul FS 162

  Jotul FS 162

  € 4.995,00

  Speksteen is een schitterend materiaal met een lange geschiedenis. Het wordt al sinds het begin van de negentiende eeuw gebruikt voor kachels en haarden. Het bijzondere aan deze steensoort is dat hij de warmte bijzonder efficiënt kan vasthouden. In combinatie met gietijzer komt deze eigenschap nog beter tot zijn recht. Speksteen is bestand tegen temperaturen tot 1550 graden Celsius. Het is bijzonder duurzaam en praktisch onverwoestbaar.

  De Jøtul FS 162 is een ronde haard met speksteen die is aangepast aan de verbrandingskamer van de Jøtul 370-serie. Het is een gietijzeren inzethaard met grote zijruiten. Deze haard is verkrijgbaar in twee maten: 158 cm en 195 cm. Het unieke aan deze haard is de ventilatieopening bovenop de haard. Als die open staat, verwarmt de haard vooral op basis van convectiewarmte, maar als hij dicht is, wordt de warmte in het speksteen opgeslagen en kunt u er langer van genieten. De houtblokken kunnen een maximale lengte van 33 cm hebben.

  Meer info
Van hoog naar laag sorteren

     

per pagina

3 artikel(en)