Houtkachels

Er gaat niets boven een knapperend haardvuur. De geur, sfeer en de aangename warmte maken het plaatje compleet. Heerlijk tijdens de koude winterdagen en daarnaast als bijverwarming tijdens de koele lente- of herfst dagen.
Van hoog naar laag sorteren

     

per pagina

4 artikel(en)

 1. Dik Geurts Kalle

  Dik Geurts Kalle

  € 2.850,00

  De Kalle is een strakke vrijstaande houtkachel die is voorzien van een driezijdig glasraam. Afhankelijk van de situatie kan worden gekozen voor een rookgasafvoer aan de boven- of achterzijde.

  Aan de onderzijde is ruimte om hout te stapelen. De kleur van de Kalle is zwart.

  Meer info
 2. Dik Geurts Vidar Triple

  Dik Geurts Vidar Triple

  € 2.925,00

  Driezijdige houtkachels als de Vidar Triple zorgen voor een optimaal zicht op het houtvuur vanuit verschillende posities in de woonruimte. In dit geval is de kachel ook nog eens voorzien van warmte reflecterend infrarood glas. Hierdoor wordt er een rendement bereikt van maar liefst 88%!

  De Vidar Triple is verkrijgbaar in de kleur zwart en is voorzien van een grote deur met een tweepuntssluiting voor extra stabiliteit.

  Meer info
 3. Dik Geurts Vidar Wall

  Dik Geurts Vidar Wall

  € 2.925,00

  Uniek aan de Vidar Wall is dat deze aan de muur gehangen kan worden. Dit zorgt voor meer ruimte en gemak in uw woning. Daarnaast zorgen driezijdige houtkachels als de Vidar Wall voor een optimaal zicht op het houtvuur vanuit verschillende posities in de woonruimte. In dit geval is de kachel ook nog eens voorzien van warmte reflecterend infrarood glas. Hierdoor wordt er een rendement bereikt van maar liefst 88%!

  De Vidar Wall is verkrijgbaar in de kleur zwart en is voorzien van een grote deur met een tweepuntssluiting voor extra stabiliteit.

  Meer info
 4. Dik Geurts Folke

  Dik Geurts Folke

  € 2.285,00

  De Folke is een strakke vrijstaande houtkachel die is voorzien van een driezijdig glasraam. Afhankelijk van de situatie kan worden gekozen voor een rookgasafvoer aan de boven- of achterzijde.

  Aan de onderzijde is ruimte om hout te stapelen. De kleur van de Folke is zwart.

  Meer info
Van hoog naar laag sorteren

     

per pagina

4 artikel(en)