Houtkachels

Er gaat niets boven een knapperend haardvuur. De geur, sfeer en de aangename warmte maken het plaatje compleet. Heerlijk tijdens de koude winterdagen en daarnaast als bijverwarming tijdens de koele lente- of herfst dagen.
Van hoog naar laag sorteren

     

per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Jotul F 263

  Jotul F 263

  € 2.495,00

  De Jøtul F 263 is convectie-houtkachel die geschikt om te installeren dichtbij een muur van brandbaar materiaal. De dubbele buitenwand zorgt voor convectie in de vorm van een luchtstroom tussen de verbrandingskamer en de buitenwanden. Daardoor wordt de buitenwand van de kachel minder heet.

  De Jøtul F 263 heeft grote zijruiten en kan optioneel worden geleverd met een bijpassende haardset in het voetstuk.

  Voor een nog betere warmtecirculatie kunt u een ventilator plaatsen die efficiënt en snel de warmte door de kamer verspreidt. De kachel is ontworpen voor het moderne leven en geschikt voor gebruik op laag vermogen. Hij brandt optimaal, zelfs op 3 kW.

  Afmetingen: 1087 mm (hoogte), 519 mm (breedte), 491 mm (diepte)

  Kleur kachel
  zwarte lak.   

  Meer info
 2. Jotul F 263 S

  Jotul F 263 S

  € 2.995,00

  De Jøtul F 263 S is convectie-houtkachel met speksteen die geschikt om te installeren dichtbij een muur van brandbaar materiaal. De dubbele buitenwand zorgt voor convectie in de vorm van een luchtstroom tussen de verbrandingskamer en de buitenwanden. Daardoor wordt de buitenwand van de kachel minder heet.

  De Jøtul F 263 heeft grote zijruiten en kan optioneel worden geleverd met een bijpassende haardset in het voetstuk.

  Voor een nog betere warmtecirculatie kunt u een ventilator plaatsen die efficiënt en snel de warmte door de kamer verspreidt. De kachel is ontworpen voor het moderne leven en geschikt voor gebruik op laag vermogen. Hij brandt optimaal, zelfs op 3 kW.

  Afmetingen: 1140 mm (hoogte), 519 mm (breedte), 491 mm (diepte)

  Kleur kachel
  zwarte lak.   

  Meer info
 3. Jotul F 373 Advance

  Jotul F 373 Advance

  € 2.795,00

  Slanke houtkachel met 3-zijdig zicht op het vuur.

  Met de Jøtul F 370 -serie herdefinieerde Jøtul het kachelontwerp en won hiermee de Red Dot Design award “Best of the best”. Het werd al snel Europa's meest populaire kachel. De Jøtul F 373 Advance wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid en een slanke voet. Het zicht op het vuur is bij deze kachel nog groter. Door de eenvoudig te gebruiken luchtregeling blijven de ruiten schoon en wordt het brandstofverbruik aanzienlijk minder. Optioneel is de Jotul F 373 in een draaibaar model te bestellen waardoor u vanuit elke hoek van uw woonkamer kan genieten van het prachtige vuurbeeld.

  Afmetingen: 1155 mm (hoogte), 443 mm (breedte), 453 mm (diepte)

  Kleur kachel
   zwart lak;
   blauw-zwart geemailleerd;
   wit geemailleerd.

  Meer info
 4. Jotul F 378 Advance

  Jotul F 378 Advance

  € 2.795,00

  Met de Jøtul F 370-serie herdefinieerde Jøtul het kachelontwerp en won hiermee de Red Dot Design award “Best of the best”. Het werd al snel Europa's meest populaire kachel.

  De Jøtul F 378 Advance valt op door het fraaie ontwerp. De kachel heeft een gietijzeren deur. Hij staat op een voetstuk met vloeiende lijnen die tot aan de grond doorlopen. Als accessoires heeft deze kachel een uitneembare plaat in het voetstuk, een glazen of stalen vloerplaat en aansluiting op de buitenlucht. Houtblokken kunnen een maximale lengte hebben van 33 cm. Door de eenvoudig te gebruiken luchtregeling blijven de ruiten schoon en wordt het brandstofgebruik aanzienlijk minder.

  Meer info
 5. Jotul F 378 HT Advance

  Jotul F 378 HT Advance

  € 5.490,00
  De Jotul F 378 HT Advance is een hoog model dat u kunt aanvullen met verborgen panelen van speksteen om de warmte langer vast te houden. Dankzij warmtevasthoudende stenen boven in de kachel geeft hij tot wel 12 uur extra warmte af na het toevoegen van de laatste houtblokken. Als u 's morgens het vuur aansteekt en naar uw werk gaat, is het nog steeds warm als u weer thuiskomt. De houtkachel is modern en slank vormgegeven. De opbergruimte in het voetstuk bevat een uitneembare plaat en is afgeschermd met een stijlvolle gietijzeren deur. U kunt kiezen voor een glazen of stalen vloerplaat. Meer info
 6. Jotul FS 173

  Jotul FS 173

  € 4.995,00

  De Jøtul FS 173 is en stijlvolle speksteenhaard met zicht op het vuur van drie kanten. Met de klep aan de bovenzijde kun je zelf regelen of de warmte direct de ruimte ingaat of geleidelijk verspreid wordt òf dat de warmte opgeslagen wordt in het speksteen zodat de warmte heel geleidelijk wordt afgegeven aan de ruimte. De Jøtul FS 173 is samen met inbouwhaard Jøtul I 520 FRL een geheel. De haard heeft gecoat glas. De houtblokken kunnen een lengte hebben van 50 cm. De effectieve warmte komt uit op 77%. 

  Meer info
 7. Jotul F 137

  Jotul F 137

  € 2.195,00

  De Jotul F 130-serie is ontworpen door de bekroonde ontwerpers van Hareide Design. 

  De kachels en haarden hebben een schoon brandend en modern verbrandingssysteem, zijn efficiënter en verbruiken voor dezelfde warmteafgifte veel minder hout dan de 'oude' vervuilende kachels. De milieuvriendelijke kachels bieden alleen maar voordelen. Als u goed stookt, verbruikt de kachel tot wel 40% minder hout. Ze stoten 90% minder zwevende deeltjes uit dan oude haarden. Het duale verbrandingssysteem zorgt ervoor dat gassen en deeltjes opbranden voordat ze de schoorsteen in gaan.

  Dankzij de geïntegreerde convectie kunt u de kachel dichter bij ontvlambare materialen plaatsen. 

  De Jotul F 137 wordt geleverd met zijruiten die een fantastisch zicht op het vlammenspel bieden. Dit model uit de F 130-serie heeft een stijlvol voetstuk en kan aangevuld worden met een glazen of stalen vloerplaat. Ook is aansluiting op de buitenlucht mogelijk.

  Getoonde prijs is exclusief zijruiten.

  Meer info
 8. Jotul F 233

  Jotul F 233

  € 2.795,00

  Deze houtkachel is voorzien van simpele, strakke lijnen die een tijdloze expressie bieden. Hareide Design heeft optimaal gebruik gemaakt van de ontwerpvriendelijke eigenschappen van gietijzer en daarmee een kachel ontworpen met een zachte uitstraling en een prachtig zicht op de vlammen.

  De Jøtul F 230 is leverbaar met en zonder zijglas. De cool-to-touch handgreep wordt niet warm en bevindt zich aan de bovenkant van de deur. Een magnetisch sluitmechanisme zorgt ervoor dat de zware, stevige deur soepel sluit. Deze kachel is ontworpen met een unieke verbrandingstechnologie die installatie en retrofitting eenvoudig mogelijk maakt. Met zijn geïntegreerde toevoerlucht via de schoorsteen is de F 230 bij uitstek geschikt voor moderne, energiezuinige huizen die aan alle huidige eisen voldoen. De kachel kan worden aangesloten op een bestaande kachelpijp en een standaard stalen kachelpijp zonder toevoerlucht.

  Het verschil tussen de Jøtul F 232 en de Jøtul F 233 zit 'm in het zicht op het vuur. De F 232 geeft alleen aan de voorzijde zicht, de F 233 heeft daarbij ook twee zijruiten voor optimaal zicht op het vlammenspel. 

  Minimale warmteafgifte:3,0 kW

  Nominale warmteafgifte:6,0 kW

  Maximale warmteafgifte:8,0 kW

  Meer info
 9. Jotul I 620 FRL

  Jotul I 620 FRL

  € 2.795,00

  Jøtul I 620 is eenvoudig te installeren en is geschikt in een oudere openhaard te plaatsen of als nieuwe installatie voor een tijdloos ontwerp. U kunt kiezen uit front-, zij- of 3-zijdig-glas. Ondanks de grootte is deze haard ook geschikt om op een lage stand te branden. De verbrandingskamer is licht uitgevoerd met vlamplaten van wit vermiculiet en wit geëmailleerd gietijzer die zorgt voor een lange levensduur. De symbolen op de luchtregelingshendels maken het eenvoudig om de haard op de juiste manier te gebruiken. De haard is uitgevoerd met een standaard verwijderbaar kader dat weer zorgt voor een mooie overgang naar de ombouw van de haard. 

  De Jøtul I 620 is het vlaggenschipmodel van Jøtul. Deze grote gietijzeren inbouwhaard beiedt een nog fraaier zicht op het vuur dan de best verkopende Jøtul I 520. Hij heeft een grotere verbrandingskamer, maar is zo ontworpen dat hij zelfs op een lage stand optimaal werkt. De draaideur kan links of rechts geplaatst worden. De houtblokken kunnen een maximale afmeting hebben van 60 cm.

  Meer info
 10. Jotul FS 84

  Jotul FS 84

  € 4.995,00

  Jøtul FS 84 is afgewerkt met een langwerpig betonnen omhulsel en heeft een mooi slank silhouet, de lichte kleur accentueert dat nog eens extra. De haard kan in verschillende hoogtes opgebouwd worden. Met de optie voor de hooggeplaatste haard creëer je een mooie kachel die perfect past in een woonkeuken. Vanuit verschillende hoeken is het vuur goed zichtbaar, mede door de grote ruiten. Er kunnen houtblokken gebruikt worden met een maximale lengte van 30 cm. Een simpel modulair systeem zorgt ervoor dat de haard makkelijk is te installeren. Optioneel zijn de frisseluchttoevoer, het losse inzetelement voor een hoge plaatsing van de haard (207 en 239 cm) en een vloerplaat in het grijs.

  Meer info
Van hoog naar laag sorteren

     

per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2