Houtkachels

Er gaat niets boven een knapperend haardvuur. De geur, sfeer en de aangename warmte maken het plaatje compleet. Heerlijk tijdens de koude winterdagen en daarnaast als bijverwarming tijdens de koele lente- of herfst dagen.
Van hoog naar laag sorteren

     

per pagina

2 artikel(en)

 1. Dik Geurts Tornado Straight

  Dik Geurts Tornado Straight

  € 4.050,00

  De Tornado Straight is voorzien van een zijruit voor nog meer zicht op het houtvuur. Zowel de haard als de mantel kan, onafhankelijk van elkaar, worden geleverd in de kleur zwart of zilvergrijs.

  Kies uit Tornado Straight links (zijruit links) of Tornado Straight rechts (zijruit rechts).

  Daarnaast is de mantel verkrijgbaar in elke RAL kleur voor een perfecte afstemming op uw interieur. De Tornado heeft twee deuren die kunnen worden geopend voor het bijvullen van hout of om de haard gemakkelijk te kunnen schoonmaken.

  Aansluitpijpen tot aan plafond zijn bij de levering inbegrepen.

  Design: Kees Marcelis

  Meer info
 2. Dik Geurts Tornado Oblique

  Dik Geurts Tornado Oblique

  € 4.050,00

  Deze hoekhaard heeft aan 2 zijden een glasraam voor nog meer vuurbeleving. De fraaie schuine mantel (in linkse of rechtse uitvoering) is niet alleen zeer decoratief maar biedt tevens meer plaatsingsvrijheid voor de haard.

  De haard is verkrijgbaar in de kleur zwart of zilvergrijs, evenals de mantel die bovendien ook nog in een door u bepaalde (RAL) kleur gekozen kan worden. Zo is de haardopstelling perfect afgestemd op uw woonruimte.

  Aansluitpijpen tot aan plafond worden standaard meegeleverd.

  Design: Kees Marcelis

  Meer info
Van hoog naar laag sorteren

     

per pagina

2 artikel(en)