Houtkachels

Er gaat niets boven een knapperend haardvuur. De geur, sfeer en de aangename warmte maken het plaatje compleet. Heerlijk tijdens de koude winterdagen en daarnaast als bijverwarming tijdens de koele lente- of herfst dagen.
Van hoog naar laag sorteren

     

per pagina

2 artikel(en)

 1. Hwam 7150

  Hwam 7150

  € 4.960,00

  De HWAM 7150 maakt onderdeel uit van de nieuwe 7100-serie van HWAM. Deze serie kachels valt op door de uitstekende warmteopslag capaciteit. Zo ook de 7150 die van boven tot onder uit speksteen bestaat.

  In de grote ruimte boven de verbrandingskamer is de mogelijkheid om stenen met warmteopslag te plaatsen. Zo kunt u, lang nadat het vuur reeds gedoofd is nog nagenieten van de aangename warmte. Onder de verbrandingskamer is een ruimte om bijvoorbeeld lucifers, handschoenen of andere accessoires op te bergen.

  Daarnaast kunt u kiezen tussen de classic deur of moderne deur.

  Meer info
 2. Hwam 7180

  Hwam 7180

  € 5.495,00

  De Hwam 7180 is de grote broer van de 7150 in de 7100-serie van Hwam. De Hwam 7180 is bijna 30 cm hoger dan zijn kleinere broer. De mogelijkheid bestaat om in de ruimte boven de vuurkamer nog een extra warmteopslag te plaatsen. Daarmee slaat de kachel nog meer warmte op dan deze al doet door de natuurlijke eigenschappen van speksteen. Het speksteen zorgt ervoor dat de kachel ook uren nadat het vuur gedoofd is nog steeds warmte afgeeft.

  Daarnaast kunt u kiezen tussen de classic deur of moderne deur.

  Meer info
Van hoog naar laag sorteren

     

per pagina

2 artikel(en)