Dovre 2320SC

More Views

Dovre 2320SC

In voorraad

Mooie strakke multifuel inzethaarden, dat is waar de 20-serie Modern voor staat. Deze modellen hebben een eigentijds design waar het glas voor de gietijzeren deur geplaatst is. Dit geeft de indruk dat het toestel groter en het zicht op de vlammen mooier is.


De 2320CS weegt 175 kg en kan houtblokken van 50 cm verwerken. Ook is het mogelijk om bruinkoolbriketten en kolen te branden. De verbranding van hout en kolen verschillen totaal van elkaar. Er zijn verschillende kaders verkrijgbaar voor de Dovre 2320SC.
Het nominale vermogen ligt op 8 kW en maximaal 10 kW. De kachel heeft een capaciteit van 160 m3 en een rendement van 78%.

€ 2.700,00
   Pin it

Details

Vuur met karakter

De Dovre-haarden en -kachels vinden hun oorsprong in de barre winters van het Hoge Noorden. Al meer dan 80 jaar lang leveren ze dagelijks het bewijs van hun uitzonderlijke kwaliteiten. Ook in onze streken hebben de Dovre-producten de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van warmtetechnologie. Honderdduizenden mensen genieten van de behaaglijke warmte en gezelligheid van een Dovre-haard in de huiskamer. De kachels en haarden van Dovre worden gemaakt vanuit hoogwaardig gietijzer, de ideale warmtegeleider.

Gietijzer zoals alleen Dovre het maakt

Sinds Dovre begin jaren 80 in België een uiterst moderne gieterij bouwde, veroverde Dovre een stevige plaats op de markt. Het gietwerk wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit, vormvastheid, nauwkeurigheid, esthetiek en een perfecte afwerking. Dovre beschikt verder over uitgebreide bewerkings- en montagefaciliteiten, een goed uitgeruste plaatbewerkingsinstallatie en een hypermoderne emailleerinstallatie.

Extra informatie

Model Inzet
Merk Dovre
Materiaal Gietijzer
Brandstof Hout
Rendement Klasse A (>75%)
Vermogen Nominaal 8 kW / Maximaal 10 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Externe Luchttoevoer mogelijk Nee
Breedte 695
Diepte 455
hoogte 540
Diameter rookgasafvoer Diam. 150 mm
Type deur Draaideur
Vuurzicht Front
Meerdere kleuropties Nee
Kleur antraciet
Afstandsbediening Nee
Optie Draaibaar Nee
Stijl Modern, Tijdloos