Dovre 2220l

In voorraad

Adviesprijs: € 3146
Vraag nu uw offerte aan

Vuur met karakter

De Dovre-haarden en -kachels vinden hun oorsprong in de barre winters van het Hoge Noorden. Al meer dan 80 jaar lang leveren ze dagelijks het bewijs van hun uitzonderlijke kwaliteiten. Ook in onze streken hebben de Dovre-producten de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van warmtetechnologie. Honderdduizenden mensen genieten van de behaaglijke warmte en gezelligheid van een Dovre-haard in de huiskamer. De kachels en haarden van Dovre worden gemaakt vanuit hoogwaardig gietijzer, de ideale warmtegeleider.

Gietijzer zoals alleen Dovre het maakt

Sinds Dovre begin jaren 80 in België een uiterst moderne gieterij bouwde, veroverde Dovre een stevige plaats op de markt. Het gietwerk wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit, vormvastheid, nauwkeurigheid, esthetiek en een perfecte afwerking. Dovre beschikt verder over uitgebreide bewerkings- en montagefaciliteiten, een goed uitgeruste plaatbewerkingsinstallatie en een hypermoderne emailleerinstallatie.

Beschrijving

Degelijke multifuel inzethaarden, dat is waar de 20-serie Robuust voor staat. De 2520S, 2220S en 2020S hebben een strak gietijzeren front, dat veel kracht uitstraalt. Ook geeft het een mooi uitzicht op het vlammenspel.

De 2220S kan gestookt worden met houtblokken van 50 cm lengte. Bruinkoolbriketten en kolen zijn ook geschikt voor deze haard. Het vermogen ligt nominaal op 8 kW en maximaal 10 kW. De kachel heeft een capaciteit van 160 m3 en een rendement van 78%. Het gewicht van de 2220S bedraagt 150 kg.

Extra informatie

Merk

Brandstof

Rendement

Vermogen

Nominaal 8 kW / Maximaal 10 kW

Breedte

690

Diepte

430

hoogte

540

Diameter rookgasafvoer

Type deur

Vuurzicht

Kleur

antraciet

Stijl

,