Dovre TAI35WT

More Views

Dovre TAI35WT

In voorraad

Een moderne houtkachel met een vleugje klassiek


TAI staat voor eenvoud en betrouwbaarheid dankzij zijn soberheid, zowel in design als gebruiksvriendelijkheid. Wie tekent voor een hoog rendement, een lage emissie en een heerlijk warmtegevoel voor een mooie prijs, vindt bij de TAI-familie dus zeker iets van zijn gading.


Met de TAI-M versie kan de grote, via het vuldeksel uitneembare kolenbunker heb je tot maar liefst 36 uur geen omkijken naar deze kachel. 


Het gewicht van de TAI35WT is 85 kg, houtblokken kunnen maximaal 35 cm zijn. Het vermogen ligt nominaal op 6,5 en maximaal op 8,5 kW. De capaciteit bedraagt 130 m3 en het rendement komt uit op 81%. 

€ 1.460,00
   Pin it

Details

Vuur met karakter

De Dovre-haarden en -kachels vinden hun oorsprong in de barre winters van het Hoge Noorden. Al meer dan 80 jaar lang leveren ze dagelijks het bewijs van hun uitzonderlijke kwaliteiten. Ook in onze streken hebben de Dovre-producten de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van warmtetechnologie. Honderdduizenden mensen genieten van de behaaglijke warmte en gezelligheid van een Dovre-haard in de huiskamer. De kachels en haarden van Dovre worden gemaakt vanuit hoogwaardig gietijzer, de ideale warmtegeleider.

Gietijzer zoals alleen Dovre het maakt

Sinds Dovre begin jaren 80 in België een uiterst moderne gieterij bouwde, veroverde Dovre een stevige plaats op de markt. Het gietwerk wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit, vormvastheid, nauwkeurigheid, esthetiek en een perfecte afwerking. Dovre beschikt verder over uitgebreide bewerkings- en montagefaciliteiten, een goed uitgeruste plaatbewerkingsinstallatie en een hypermoderne emailleerinstallatie.

Extra informatie

Model Vrijstaand
Merk Dovre
Materiaal Gietijzer
Brandstof Hout
Rendement Klasse A (>75%)
Vermogen 6 kW
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Externe Luchttoevoer mogelijk Nee
Breedte 785
Diepte 400
hoogte 520
Diameter rookgasafvoer Diam. 150 mm
Type deur Draaideur
Vuurzicht Front
Meerdere kleuropties Nee
Kleur zwart
Afstandsbediening Nee
Optie Draaibaar Nee
Stijl Tijdloos