Hwam 3640c zonder zijruiten

In voorraad

Adviesprijs: € 3795
Vraag nu uw offerte aan

Het grootste voordeel van een Hwam kachel is de automatische besturing van de luchttoevoer voor de verbranding. Het is een systeem dat bij HWAM A / S is ontwikkeld en gepatenteerd. In de praktijk functioneert het als de automatische transmissie van een auto. De ideale verbranding wordt automatisch aangepast. Hierdoor geniet u bij een Hwam kachel van de volgende voordelen: Eenvoudige bediening, Eenvoudiger reinigen, Meer energie met lager houtverbruik en millieuvriendelijk.

NIEUW, een kachel met afstandsbediening. Het nieuwe HWAM Intelligent Heat System. Een systeem waarbij de verbranding automatisch wordt geregeld en de kamertemperatuur met afstandsbediening kan worden ingesteld. Is de houtvoorraad bijna op? Dan krijgt u van het IHS systeem een signaal dat deze moet worden bijgevuld. Het IHS systeem is als optie verkrijgbaar.

Beschrijving

HWAM 3640 is een variant van HWAM 3630. Dezelfde hoogte en vorm, maar zonder zijruiten. Deze kachel heeft net als de andere modellen in deze serie een geventileerd handvat en een grendelsysteem waardoor de deur eenvoudig te bedienen is.

Daarnaast kunt u kiezen tussen de classic deur of moderne deur.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor SmartControl.

Extra informatie

Model

Merk

Materiaal

Brandstof

Rendement

Vermogen

9 kW

Aansluiting

,

Externe Luchttoevoer mogelijk

Breedte

55.6 cm

Diepte

44.2 cm

hoogte

114.8 cm

Diameter rookgasafvoer

Type deur

Vuurzicht

Meerdere kleuropties

Kleur

Afstandsbediening

Stijl

,