Jacobus 12 betonkachel

More Views

Jacobus 12 betonkachel

In voorraad

De jongste loot in de JAcobus-familie is de JAcobus beton, een kachel met unieke looks, een uitstekende warmtegeleiding en optimale warmteopslag, die volledig in eigen beheer is ontwikkeld. Het hart van de JAcobus beton is dezelfde verbrandingskamer als van de andere JAcobus-kachels. Daaromheen zit een jas van lichtgrijs gegoten ‘beton’. Dat is op een speciale manier bewerkt, waardoor het oppervlakte glad en – belangrijk – onderhoudsvrij is. Dit bijzondere omhulsel zorgt niet alleen voor een speciale uitstraling, maar zorgt er ook voor de warmte-afgifte constanter is en langer duurt.

Bijzonder uiterlijk
De JAcobus beton wordt omvat door een omhulsel van lichtgrijs gegoten beton, dat wordt gezandstraald, gepolijst en vervolgens gewaxt. Hierdoor lijkt het op steen en heeft een zeer glad en onderhoudsvrij oppervlakte. Dit gladde oppervlak voorkomt het binnendringen van vocht en chemicaliën. JAcobus beton heeft een goede chemische bestendigheid en is stofvrij en schoon. Omdat het materiaal gegoten wordt is het maat- en kleurvast. 

Afmetingen: 815 mm (hoogte), 745 mm (breedte), 405 mm (diepte)

Kleur kachel
donker atraciet.

€ 2.795,00
   Pin it

Details

De duurzame JAcobus houtkachel heeft een aantal ijzersterke eigenschappen, zoals een uitstekende verbranding, een hoog rendement, een lage uitstoot van schadelijke stoffen en een eenvoudige bediening. In de JAcobus houtkachels kunnen alle houtsoorten worden gestookt. Dus ook hardhoutsoorten als Meranti, Azobé en natuurlijk eiken! De houtkachel voldoet aan de eisen van de Europese Norm EN13240, de Duitse norm DIN+, BImSchV, Stufe 2 en de strengste norm in Europa, de Oostenrijkse norm 15a B-VG.

Extra informatie

Model Vrijstaand
Merk Jacobus
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Rendement Klasse A (>75%)
Vermogen 8-14 kW
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Externe Luchttoevoer mogelijk Ja
Breedte 745 mm
Diepte 405 mm
hoogte 815 mm
Diameter rookgasafvoer Diam. 150 mm
Type deur Draaideur
Vuurzicht Front
Meerdere kleuropties Nee
Kleur donker atranciet
Afstandsbediening Nee
Optie Draaibaar Nee
Stijl Klassiek, Modern, Tijdloos