Jacobus 12 doorkijk

More Views

Jacobus 12 doorkijk

In voorraad

Zicht van twee kanten

De nieuwste versie van de duurzame JAcobus houtkachel is speciaal ontwikkeld op verzoek van onze klanten: de JAcobus doorkijk. Deze kachel heeft dezelfde sterke eigenschappen als de andere JAcobus-modellen, maar heeft glas aan beide zijden. Daardoor kan de kachel prachtig midden in een ruimte worden geplaatst en geniet u optimaal van het vlammenspel in de kachel.


De JAcobus doorkijk kachel wordt ook geleverd in drie vermogens: van de compacte JAcobus 6 kachel tot de grote JAcobus 12. De pluspunten van de JAcobus zelf kent u misschien al: het tijdloze design, de unieke duurzame verbrandingssysteem dat voor een zeer hoog rendement zorgt, en voor een optimale verbranding, het grote gebruiksgemak dankzij de eenknopsbediening, én de levenslange garantie op het staalwerk, het laswerk en het hang- en sluitwerk. De JAcobus doorkijk is altijd uitgevoerd met een bovenaansluiting voor afvoer van de rookgassen. In vergelijking met de "standaard" JAcobus houtkachels zijn de JAcobus doorkijk haarden hoger uitgevoerd. De JAcobus 9 en 12 doorkijk zijn 10cm hoger, waardoor de totale hoogte van deze kachels 88cm is. De JAcobus 6 doorkijk is 78cm hoog.

Afmetingen
Jacobus 6 doorkijk: 780 mm (hoogte), 520 mm (breedte), 390 mm (diepte)
Jacobus 9 doorkijk: 880 mm (hoogte), 620 mm (breedte), 390 mm (diepte)
Jacobus 12 doorkijk: 880 mm (hoogte), 720 mm (breedte), 390 mm (diepte)

Kleur kachel
donker atraciet.

€ 2.795,00
   Pin it

Details

De duurzame JAcobus houtkachel heeft een aantal ijzersterke eigenschappen, zoals een uitstekende verbranding, een hoog rendement, een lage uitstoot van schadelijke stoffen en een eenvoudige bediening. In de JAcobus houtkachels kunnen alle houtsoorten worden gestookt. Dus ook hardhoutsoorten als Meranti, Azobé en natuurlijk eiken! De houtkachel voldoet aan de eisen van de Europese Norm EN13240, de Duitse norm DIN+, BImSchV, Stufe 2 en de strengste norm in Europa, de Oostenrijkse norm 15a B-VG.

Extra informatie

Model Vrijstaand
Merk Jacobus
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Rendement Klasse A (>75%)
Vermogen 5 - 10 kW
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Externe Luchttoevoer mogelijk Ja
Breedte 720 mm
Diepte 390 mm
hoogte 880 mm
Diameter rookgasafvoer Diam. 180 mm
Type deur Draaideur
Vuurzicht Doorkijk/Tunnel
Meerdere kleuropties Nee
Kleur donker atranciet
Afstandsbediening Nee
Optie Draaibaar Nee
Stijl Klassiek, Modern, Tijdloos