Jacobus 6 kookkachel

More Views

Jacobus 6 kookkachel

In voorraad

Een goede houtkachel geeft zoveel warmte dat het eigenlijk jammer is om die warmte alleen te gebruiken om uw huis te verwarmen.

Koken, bakken en braden
Met de kookkachel kunt u ouderwets gezellig koken op een bijzondere uitvoering van de bekende JAcobus houtkachel. De JAcobus wordt hiervoor speciaal uitgerust met drie RVS kookpitten en een extra beschermrand om de kachel heen. U kunt bovendien nog eens extra de Jastoof, een oven, op de kachelpijp monteren. Dan kunt u niet alleen koken en braden, maar ook bakken. Dan maakt u wel heel optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw houtkachel. 

De JAcobus kookkachel wordt ook geleverd in drie vermogens: van de compacte JAcobus 6 kookkachel tot de grote JAcobus 12. De pluspunten van de JAcobus zelf kent u misschien al: het tijdloze design, de unieke duurzame verbrandingssysteem dat voor een zeer hoog rendement zorgt, en voor een optimale verbranding, het grote gebruiksgemak dankzij de eenknopsbediening, én de levenslange garantie op het staalwerk, het laswerk en het hang- en sluitwerk.

De JAcobus kookkachels zijn aan te sluiten als boven of achteruitvoer. Indien u kiest voor aansluiten als bovenuitvoer dan blijven er 2 kookpitten over.

Afmetingen: 870 mm (hoogte), 920 mm (breedte), 530 mm (diepte)

Kleur kachel
donker atraciet.

€ 2.395,00
   Pin it

Details

De duurzame JAcobus houtkachel heeft een aantal ijzersterke eigenschappen, zoals een uitstekende verbranding, een hoog rendement, een lage uitstoot van schadelijke stoffen en een eenvoudige bediening. In de JAcobus houtkachels kunnen alle houtsoorten worden gestookt. Dus ook hardhoutsoorten als Meranti, Azobé en natuurlijk eiken! De houtkachel voldoet aan de eisen van de Europese Norm EN13240, de Duitse norm DIN+, BImSchV, Stufe 2 en de strengste norm in Europa, de Oostenrijkse norm 15a B-VG.

Extra informatie

Model Vrijstaand
Merk Jacobus
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Rendement Klasse A (>75%)
Vermogen 3-6 kW
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Externe Luchttoevoer mogelijk Ja
Breedte 920 mm
Diepte 530 mm
hoogte 870 mm
Diameter rookgasafvoer Diam. 130 mm
Type deur Draaideur
Vuurzicht Front
Meerdere kleuropties Nee
Kleur donker atranciet
Afstandsbediening Nee
Optie Draaibaar Nee
Stijl Klassiek, Modern, Tijdloos