Morso 8229

More Views

Morso 8229

In voorraad

De Morsø 8200 - met spectaculair vlambeeld is een verdere ontwikkeling van de zeer populaire Morsø 8100 kachelserie, die nog steeds inspireert door zijn grote prestaties en zijn verfijnde en moderne look.

Morsø 8200 verheft zich met elegantie en gemak in de kamer, gecombineerd met het feit dat de houtopslag functioneert als decoratieve basis van de haard. Het mooie vlambeeld wordt versterkt door de gouden weerschijn van vermiculiet, gegoten met de legendarische Morsoe-eekhoorn op de steen aan de achterkant.

Morsø 8229 en 8259 zijn verder voorzien van een bakruimte die kan worden gebruikt voor de bereiding en verwarming van verschillende gerechten. 

De Morsø 8229 is een functionele gietijzeren kachel met een grote bakoven aan de bovenkant. Dit lange elegante model van Morsø heeft niet alleen een harmonieuze en majestueuze verschijning, maar ook een spectaculair uitzicht op het vlammenspel in de houtkachel. De bovenkant is voorzien van een verwarmingspaneel die een tempratuur van 350 graden kan bereiken. Hierin kunnen de lekkerste gerechten worden bereid. De Morsø 8229 is ook met speksteen te bestellen.

Afmetingen (HxBxD): 148,3 x 44,7 x 43,3 cm

De serie 8800
• Morsø 8243 (hoog model met open houtvak);
• Morsø 8229 (hoog model met open houtvak en bakoven);

• Morsø 8259 (hoog model met speksteen, open houtvak en bakoven).

€ 2.995,00
   Pin it

Details

Weinigen kennen gietijzer beter dan de IJzergieterij Morsø. Bij Morsø zijn ze immers al jaren gespecialiseerd in het onderzoeken en verfijnen van de kunst van de fabricage van fraaie en functionele gietijzeren kachels. Het is trouwens niet alleen door jarenlange ervaring en succes met gietijzer dat Morsø er rotsvast van overtuigd is dat de beste houtkachels van gietijzer worden vervaardigd.

Morsø heeft zich ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande fabrikanten van gietijzeren kachels en thans exporteert het bedrijf houtkachels naar alle werelddelen.

Extra informatie

Model Vrijstaand
Merk Morso
Materiaal Gietijzer
Brandstof Hout
Rendement Klasse A (>75%)
Vermogen 3-8 kW
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Externe Luchttoevoer mogelijk Ja
Breedte 44,7 cm
Diepte 43,3 cm
hoogte 148,3 cm
Diameter rookgasafvoer Diam. 150 mm
Type deur Draaideur
Vuurzicht Front
Meerdere kleuropties Nee
Kleur Zwart
Afstandsbediening Nee
Optie Draaibaar Nee
Stijl Modern, Tijdloos