Morso 8259

In voorraad

Adviesprijs: € 4795
Vraag nu uw offerte aan

Weinigen kennen gietijzer beter dan de IJzergieterij Morsø. Bij Morsø zijn ze immers al jaren gespecialiseerd in het onderzoeken en verfijnen van de kunst van de fabricage van fraaie en functionele gietijzeren kachels. Het is trouwens niet alleen door jarenlange ervaring en succes met gietijzer dat Morsø er rotsvast van overtuigd is dat de beste houtkachels van gietijzer worden vervaardigd.

Morsø heeft zich ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande fabrikanten van gietijzeren kachels en thans exporteert het bedrijf houtkachels naar alle werelddelen.

Beschrijving

De Morsø 8200 – met spectaculair vlambeeld is een verdere ontwikkeling van de zeer populaire Morsø 8100 kachelserie, die nog steeds inspireert door zijn grote prestaties en zijn verfijnde en moderne look.

Morsø 8200 verheft zich met elegantie en gemak in de kamer, gecombineerd met het feit dat de houtopslag functioneert als decoratieve basis van de haard. Het mooie vlambeeld wordt versterkt door de gouden weerschijn van vermiculiet, gegoten met de legendarische Morsoe-eekhoorn op de steen aan de achterkant.

Morsø 8229 en 8259 zijn verder voorzien van een bakruimte die kan worden gebruikt voor de bereiding en verwarming van verschillende gerechten.

De Morsø 8259 is een functionele gietijzeren kachel met een grote bakoven aan de bovenkant. Dit lange elegante model van Morsø heeft niet alleen een harmonieuze en majestueuze verschijning, maar ook een spectaculair uitzicht op het vlammenspel in de houtkachel. De bovenkant is voorzien van een verwarmingspaneel die een tempratuur van 350 graden kan bereiken. Hierin kunnen de lekkerste gerechten worden bereid. De Morsø 8259 is ook zonder speksteen te bestellen.

Afmetingen (HxBxD): 151,9 x 44,7 x 43,3 cm

De serie 8800
• Morsø 8243 (hoog model met open houtvak);
• Morsø 8229 (hoog model met open houtvak en bakoven);

• Morsø 8259 (hoog model met speksteen, open houtvak en bakoven).

Extra informatie

Model

Merk

Brandstof

Rendement

Vermogen

3-8 kW

Aansluiting

,

Externe Luchttoevoer mogelijk

Breedte

44,7 cm

Diepte

43,3 cm

hoogte

151,9 cm

Diameter rookgasafvoer

Type deur

Vuurzicht

Kleur

Stijl

,