Morso 8843

In voorraad

Adviesprijs: € 3450
Vraag nu uw offerte aan

Weinigen kennen gietijzer beter dan de IJzergieterij Morsø. Bij Morsø zijn ze immers al jaren gespecialiseerd in het onderzoeken en verfijnen van de kunst van de fabricage van fraaie en functionele gietijzeren kachels. Het is trouwens niet alleen door jarenlange ervaring en succes met gietijzer dat Morsø er rotsvast van overtuigd is dat de beste houtkachels van gietijzer worden vervaardigd.

Morsø heeft zich ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande fabrikanten van gietijzeren kachels en thans exporteert het bedrijf houtkachels naar alle werelddelen.

Beschrijving

De Morsø 8800-reeks is een van de krachtigste van de Morsø-kachels. Het is een smalle en handige gietijzeren kachel. Dag na dag verspreidt deze betrouwbare bron van comfort zijn warmte. De kachel kan worden geleverd op voet, met een lade of met een open onderstel met ruimte voor brandthout. De deurgrendel blijft koel bij gebruik.

De Morsø 8843 met houtopslag is een functionele en efficiënte houtkachel met veel ruimte voor brandhout aan de onderkant. De houtkachel is extra hoog en gemaakt van massief gietijzer, waardoor de Morsø 8843 een exclusieve uitstraling heeft. De deur van de Morsø 8843 is voorzien van een zelfsluitende mechanisme. 

Afmetingen (HxBxD): 104,5 x 53 x 45 cm

De serie 8800
• Morsø 8842 (met lade);
• Morsø 8843 (met open houtvak);

• Morsø 8848 (op voet).

Extra informatie

Model

Merk

Brandstof

Rendement

Vermogen

3-8 kW

Aansluiting

,

Externe Luchttoevoer mogelijk

Breedte

53 cm

Diepte

45 cm

hoogte

104,5 cm

Diameter rookgasafvoer

Type deur

Vuurzicht

Kleur

Stijl

,

Er zijn geen documenten beschikbaar voor dit product.