Wanders Oak

More Views

Wanders Oak

In voorraad

De Wanders Oak Steel is een kleine houtkachel met een strakke look, de look kunt u zelfs ook nog bepalen door de ruime keuze uit verschillende sokkels en de verschillende kleuren waarin de kachel leverbaar is, zodat u de kachel helemaal kan samenstellen naar uw interieur. Deze kleine designhaard vormt een pronkstuk in uw woning. Er zijn vijf verschillende voeten verkrijgbaar en hierdoor kunt u zelf de uitstraling van uw haard te bepalen.


Met een laag vermogen, een externe beluchting en een zelfsluitende deur is deze haard perfect geschikt voor lage energie woningen.


Afmeting (BxHxD): 38 x 77,2 x 38 cm

€ 1.845,00
   Pin it

Details

Met een houtkachel van Wanders Fires & Stoves kiest u voor een milieuvriendelijke haard. Alle houthaarden hebben een hoog rendement en een lage emissie.

Daarmee voldoen ze aan de Europese en de strenge Duitse normen. De extra naverbranding van de rookgassen verzekert u van een hogere efficiëntiegraad. Een energiezuinige poedercoatinstallatie die met volledig oplosmiddelvrije producten werkt, zorgt er daarnaast voor dat tijdens de productie het milieu zo min mogelijk belast wordt.

Extra informatie

Model Vrijstaand
Merk Wanders
Materiaal Gietijzer
Brandstof Hout
Rendement Klasse A (>75%)
Vermogen 4-6 kW
Aansluiting Achteraansluiting
Externe Luchttoevoer mogelijk Ja
Breedte 380 mm
Diepte 380 mm
hoogte 772 mm
Diameter rookgasafvoer Diam. 150 mm
Type deur Draaideur
Vuurzicht Front
Meerdere kleuropties Ja
Kleur wit, grijs, antraciet
Afstandsbediening Nee
Optie Draaibaar Nee
Stijl Klassiek, Modern, Tijdloos