Installatie & Service

Installatie:

Als u de keuze heeft gemaakt uit ons ruime assortiment, wilt u natuurlijk ook dat de beoogde haard op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Uiteraard kunnen wij het geheel voor u van A tot Z verzorgen. Waar nodig kunnen wij voor u ook de bestaande haard / rookkanaal renoveren of verwijderen. Onze ervaren montage-teams houden zich voornamelijk bezig met het plaasten van rookkanalen en de daarbij passende haarden. Ook kunnen wij de afbouw werkzaamheden voor u verzorgen zoals stucwerk en omkokering ten behoeve van de rookkanalen. 

Service:

De periodieke service van gashaarden is van belang om optimaal en veilig te kunnen genieten van uw haard. Ook hiervoor kunnen wij u van dienst zijn. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen omtrent vragen/voorwaarden of om een afspraak te plannen.

Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen van hout & gas haarden, waarnodig kunt u ook een beroep doen op onze monteurs om de benodigde onderdelen voor u te vervangen.

Kortom, onze monteurs staan altijd voor u klaar om de gewenste sfeer in werkelijkheid te brengen en de nazorg betreffende haard en kanaal.