Parket

Of het nu gaat om massieve vloerdelen, samengestelde vloerdelen, tapis of ultra brede vloerdelen. Bij van Manen & Visser kunt u voor al deze producten terecht.

De vloerdelen kunnen naar wens worden bewerkt op diverse kwaliteiten, kops bewerkt worden met veer en groef, geoptimaliseerd worden, op vaste lengte afgekort worden of uitgekort op variabele lengtes.


Massieve vloerdelen

Massieve vloerdelen kunnen gemaakt worden in een grote variëteit aan houtsoorten (met het accent op Europees Eiken) modellen en afmetingen, tot maximaal 400 mm breed.

De nabehandeling van massieve vloerdelen kan bestaan uit: verouderen, roken, oliën in diverse tinten, lakken, structureren/borstelen en verpakken. Al onze massieve vloerdelen voldoen aan de normen zoals gesteld in de CE normering.


Samengestelde vloerdelen 

Samengesteld maar toch massief ogend. Een prachtig stukje hardhout verlijmd op een Berken multiplex onderlaag waardoor het z.g. werken verminderd wordt, geeft toch het idee van een strakke massieve vloer. Samengestelde vloerdelen kunnen natuurlijk ook in meerdere houtsoorten, modellen en afmetingen varierend tot een breedte van 380 mm breed en lengte van 5 meter gemaakt en kops bewerkt worden.

De nabehandeling van samengestelde vloerdelen kan ook bestaan uit : verouderen, roken, oliën in diverse tinten, lakken, structureren/borstelen en verpakken.

 

Tapis 6-8mm dik

Natuurlijk kan ook Tapis in verschillende modellen en maten gemaakt worden, mét of zonder vellingkant. Het product wordt door een machine met een z.g. groevenbed gevoerd waardoor een hoge mate van "rechtheid" gerealiseerd kan worden. Net als voor alle andere vloerdelen geldt ook voor Tapis dat elke gewenste breedte en (vaste) lengte mogelijk zijn en eventueel haaks gezaagde kopse kanten.

 

Ultrabrede Eiken vloerdelen

Tot de paradepaardjes van ons assortiment behoren zeker de ultrabrede vloerdelen vervaardigd uit massief Frans Eiken. Deze vloerdelen, zowel in massief als samengesteld, met een dikte van 25 mm, een lengte van 3,00 - 5,00 meter en met een werkende breedte van maar liefst 380 mm mogen zeker bijzonder genoemd worden.

De nabehandeling van de ultrabrede vloerdelen kan ook bestaan uit : verouderen, roken, oliën in diverse tinten, lakken, structureren/borstelen en verpakken.

 

Merken

Origineel Chapel Parket & AvancFloors

Wij zijn officieel dealer van de merken Origineel Chapel Parket en AvanceFloors. Beide merken hebben een uitgebreid assortiment en worden geexporteerd over de hele wereld.

Bent u geïntereseerd in ons aanbod houten vloeren, neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak met 1 van onze adviseurs.

Er komen geen producten overeen met de selectie.