Wiking Miro 6 Speksteen

Wiking Miro 6 Speksteen

In voorraad

De WIKING Miro 5 en WIKING Miro 6 zijn voorzien van een warmtemagazijn welke optioneel gevuld kan worden met een set warmte accumulerende stenen. De warmte accumulerende stenen hebben de bijzondere eigenschap om warmte van de kachel op te slaan en langzaam aan de kamer af te geven. Terwijl de kachel aan is wordt de steen in het warmtemagazijn opgewarmd. Als het vuur in de verbrandingskamer is gedoofd blijft de steen zijn opgespaarde warmte afgeven. Zo wordt voortdurend behaaglijke warmte aan de kamer afgegeven, ook lang nadat het vuur is gedoofd is.


De Miro 5 is de uitvoering met brede zijruiten voor de optimale vuurbeleving, de Miro 6 is uitgevoerd met gladde stalen zijwanden.


Dit is de WIKING Miro 6 met speksteenbekleding, die niet alleen de warmte van de houtkachel opneemt, maar het model tevens een decoratieve en exclusieve uitstraling geeft.


NIEUW! Alle Wiking kachels zijn nu uitgevoerd met het Wiking automatic systeem, hierdoor zijn deze kachels eenvoudiger te ontsteken en is de verbranding efficiënter en schoner.

€ 3.280,00
   Pin it

Details

Wiking houtkachels zijn convectiekachels, die de warmte door luchtcirculatie verspreiden. Dat verzekert een snelle opwarming van de kamerlucht, die zich goed in de omgeving verdeelt. De koude lucht wordt aangezogen naar de ruimte tussen de binnen- en buitenmantel van de houtkachel. Bovenaan komt de opgewarmde lucht eruit. Een extra voordeel hiervan is dat de buitenmantel nooit te heet wordt.

Extra informatie

Model Vrijstaand
Merk Wiking
Materiaal Speksteen
Brandstof Hout
Rendement Klasse A (>75%)
Vermogen 8kW
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Externe Luchttoevoer mogelijk Ja
Breedte 54.5 cm
Diepte 36.9 cm
hoogte 135.2 cm
Diameter rookgasafvoer Diam. 150 mm
Type deur Draaideur
Vuurzicht Front
Meerdere kleuropties Ja
Kleur Zwart of Grijs
Afstandsbediening Nee
Optie Draaibaar Nee
Stijl Klassiek, Modern, Tijdloos